29 Ocak 2012 Pazar

Adrian Gottlieb





Ressam Adrian Gottlieb resimlerinde şahsen ve işinin resimsel kalitesi tarafından takdir edilir. çeşitli konular vardır ki yaptığı temalar genişletilmiş olsa da, Gottlieb tutkusu figüratif kompozisyonlar merkezli kalır. Bu tarz içinde olduğunu Lifeforce yanılsamasını taşıyan bir aydınlık ve kalite ile iki boyutlu yüzey beslerken Gottlieb öne çıkmaktadır.

Eserleri Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa'da özel ve resmi koleksiyonlarda yer almaktadır. O Santa Fe in NYC Hirschl ve Adler Galerisi, Century Galerisi, Andreeva Galeri yanı sıra Almanya'da Panorama Müzesi ve Atlanta Sanat Oglethorpe Üniversitesi Müzesi ve Güzel Sanatlar, bir Pasena Müzesi'nde sergilendi.
O "La Bohème" ve 99 Yıllık Altın Madalya Jürili Sergi yılında Kaliforniya Sanat Kulübü ile onun üçüncü gösterisi "Abandoned Passion" göstermeye devam etti.
Adrian Gottlieb şu anda S.R. tarafından temsil edilir Palm Desert, California ve Scottsdale, Arizona Brennen Galeriler yanı sıra, Santa Barbara, CA Waterhouse Galerisi. O şu anda, Beverly Hills, CA Galerie Michael de sergiliyor tekrar Santa Barbara, CA Waterhouse Galerisi'nde yıllık "Great American Figüratif Sanatçılar" sergisi üçüncü yıl için katılıyor.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder